Kategorier
Personligt utvecklande

Be Yourself – var dig själv – en presentation av livscoach i Stockholm

Livscoach StockholmFöretagets grundtanke är att kunna hjälpa privatpersoner att leva i en mer
balanserad vardag.

Insidan

Jag vill vara en hjälp för andra att nå framgång och utveckling. Min roll som livscoach är att hjälpa dig att hitta din styrka och fokusera på det som är väsentligt för dig, organisera dina erfarenheter för att hitta lösningar som passar just din situation och som nyttjar din fulla potential. Det behöver inte gälla något specifik problem du har, utan hitta din vilja att se livet och framför allt vardagen med nya ögon. Genom samtal skapar vi förutsättningarna för din förändring. Vi reflekterar, tänker om, tänker nytt. Från insikt till handling.

Utsidan

Jag är utbildad designer och har gedigen erfarenhet av mode, färg och ett skarp öga för form. Jag kan hjälpa dig att lyfta fram din personlighet, få din utsida att lyfta din insida. För visst strålar det om oss när vi mår bra och skiner upp ännu mer när vi känner oss stiliga och hittar just den stilen som passar oss, eller färgen vi trivs bäst i. Jag underlättar din vardag genom att uppdatera och inventera din garderob på ett smart sätt som gör att du lätt kan kombinera och variera din klädsel med plagg och färger som passar dig och din plånbok. Kanske vill du ha tips och råd inför dina shoppingrundor på egen hand? Tillsammans hittar vi din egen stil – Be yourself!

Betsabé Vivanco Goldberg

Kontakta Betsabé på: info@be-yourself.se

Har du också ett företag som verkar inom personlig utveckling? Livscoach, affärscoach eller liknande? Skicka gärna in din presentation till mail@psykologisk.se Vårt enda krav är att din presentation är unik och inte har publicerats i sin helhet någon annanstans på nätet.

Kommentera