Kategorier

Om psykologisk.se

Psykologisk.se skriver artiklar om mänskligt beteende, och publicerar de senaste forskningsrönen inom ämnen som psykologi, sociologi, etc. Jag försöker också med jämna mellanrum skriva inspirerande och motiverande artiklar.

Om du jobbar med att forska inom beteendevetenskapliga ämnen, eller om du skrivit en uppsats på universitetet som du vill ha publicerad hör av dig till oss så publicerar jag ditt arbete.

Hjälp gärna till att sprida Psykologisk.se genom att länka till sidan, tipsa andra via forum, din blogg, Facebook, etc.

På Psykologisk.se är det människan som står i centrum, inte människan som skriver om människan, därför väljer jag att vara anonym.

Jag vill också poängtera att allt material som publiceras i så stor utsträckning som möjligt har sin grund i vetenskapliga undersökningar, och att jag själv har läst beteendevetenskapliga ämnen som sociologi och psykologi på universitetsnivå. Men jag tar inget ansvar för all information som hittas på denna sida då jag kan ha fått saker om bakfoten, eller de som jag refererar till har fått saker om bakfoten . Vetenskapen om människan är lika föränderlig som vinden.

Ta allting du läser, på såväl denna sida som alla andra sidor, om mänskligt beteende med en stor nypa salt och använd ditt sunda förnuft.

För dig som mår dåligt rekommenderar jag att du läser denna sida som förklarar var du kan vända dig för att få hjälp.

Kommentera